Keukentips.nl - De beste keukentips van Nederland !
  Home
Recept van de dag
Kruiden
Kwaaltjes & Kruiden
Laatste recepten toegevoegd
Praktische tips
Keukentermen
Links
Zoeken
Reacties en Keukentips in de pers
contact

Wij hebben in totaal 8401 recepten aanwezig voor u !
 

Aardappelen in schil

Hoe krijg je de schil van in de schil gekookte aardappelen er gemakkelijk af?

Als je aardappelen in de schil kookt (goed voor de vitaminen) kun je een scheut olie bij het water doen, dan zijn de aardappelen veel makkelijker te schillen.

Je kan de in de schil gekookte aardappelen ook heel even in koud water laten schrikken.

Koken
Prik met een vork enkele gaatjes in de schil van aardappelen die in de schil worden gekookt.
Dan worden ze eerder gaar.

Snijden
Kleine aardappelen die in de schil gekookt worden, kunnen goed met de eiersnijder gesneden worden.

Verfijnen

Als je aardappelen in de schil kookt kun je er behalve zout ook nog hele kummel aan toevoegen.

<< Terug

Copyright © 2004 / Design : NewEgo[Identify Yourself] / Content : Keukentips.nl