Keukentips.nl - De beste keukentips van Nederland !
  Home
Recept van de dag
Kruiden
Kwaaltjes & Kruiden
Laatste recepten toegevoegd
Praktische tips
Keukentermen
Links
Zoeken
Reacties en Keukentips in de pers
contact

Wij hebben in totaal 8401 recepten aanwezig voor u !
 

Kooktijden van eieren

3-4 min: zacht

4-5 min: halfzacht

8-10 min: hard

Serveer aan de zogenaamde risicogroepen (volgens het Staatstoezicht op de Volksgezondheid 1989 zijn dit zieken of herstellenden, zwangere, bejaarden en kinderen beneden 5 jaar) bij voorkeur geen rauwe eiergerechten; in dit geval is alléén 100% zekerheid te geven bij een hard gekookt ei- dit is voldoende verhit geweest (boven 70 graden Celsius gedurende 10 minuten).

<< Terug

Copyright © 2004 / Design : NewEgo[Identify Yourself] / Content : Keukentips.nl