Keukentips.nl - De beste keukentips van Nederland !
  Home
Recept van de dag
Kruiden
Kwaaltjes & Kruiden
Laatste recepten toegevoegd
Praktische tips
Keukentermen
Links
Zoeken
Reacties en Keukentips in de pers
contact

Wij hebben in totaal 8401 recepten aanwezig voor u !
 

Fusilli met spek en tomaten

Catagorie : Pasta
Aantal personen : 4
Bereidingstijd : 00:30:00
Waardering :

IngrediŽnten :

1 eetlepel olijfolie
8 plakjes ontbijtspek
125gr champignons
250g fusilli (spiraaltjes)
2 eieren
125g belegen kaas
zout
peper
2 eetlepels gehakte peterselie



Bereidingswijze :

Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes. Snijd de kaas in blokjes. Klop de eieren los. Kook de fusilli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak hierin de plakjes spek knapperig. Haal dan de plakjes spek met een tang uit de pan, breek ze in stukjes en houd ze warm. Bak in het spekvet de champignonplakjes in ongeveer 5 minuten gaar. Giet de fusilli af. Schep de champignons, de losgeklopte eieren en blokjes kaas door de fusilli en schep de pasta goed om tot deze goed is bedekt met ei en gesmolten kaas. Breng de pasta zonodig op smaak met peper en zout. Schep de pasta in een schaal en strooi er de spekjes en peterselie over.

Copyright © 2004 / Design : NewEgo[Identify Yourself] / Content : Keukentips.nl