Keukentips.nl - De beste keukentips van Nederland !
  Home
Recept van de dag
Kruiden
Kwaaltjes & Kruiden
Laatste recepten toegevoegd
Praktische tips
Keukentermen
Links
Zoeken
Reacties en Keukentips in de pers
contact

Wij hebben in totaal 8401 recepten aanwezig voor u !
 

Frambozenfool

Catagorie : Desserts
Aantal personen : 4
Bereidingstijd : 00:00:00
Waardering :

IngrediŽnten :

400g frambozen
1dl vruchtenwijn
2 zakjes vanillesuiker
250ml slagroom
2 eetlepels poedersuiker



Bereidingswijze :



Koeltijd 1 uur

Was de frambozen en pureer ze dan in een keukenmachine. Wrijf de puree boven een pan door een zeef. Roer de wijn en vanillesuiker door de frambozenpuree en breng dit al roerend aan de kook. Draai dan de hittebron wat lager en laat de puree ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen. Haal dan de pan van de hittebron, zet de pan in een bak koud water en laat de puree afkoelen. Klop in een kom de slagroom stijf met de poedersuiker en spatel de frambozenpuree er luchtig door. Verdeel de frambozenfool over 4 glazen coupes en laat deze ongeveer een uur in de koelkast door en door koud worden.

Copyright © 2004 / Design : NewEgo[Identify Yourself] / Content : Keukentips.nl