Keukentips.nl - De beste keukentips van Nederland !
  Home
Recept van de dag
Kruiden
Kwaaltjes & Kruiden
Laatste recepten toegevoegd
Praktische tips
Keukentermen
Links
Zoeken
Reacties en Keukentips in de pers
contact

Wij hebben in totaal 8401 recepten aanwezig voor u !
 

Vol au vent

Vol au- vent is een uit het Frans overgenomen benaming voor een warme pastei, bestaande uit een pasteikorst van groot model, gevuld met een of andere ragout.
De vol au vent kan als warm voorgerecht of als lunchgerecht gegeven worden.
De vulling kan bestaan uit een ragout van nieren, garnalen, ham, kalfsvlees, kip, paddestoelen, vis of wild.
Daar bij het aansnijden en opdienen van de vol au vent de zich gemakkelijk verspreidende vulling het aanzicht van de schotel bederft, wordt vaak de voorkeur gegeven aan eenpersoons pasteitjes.

<< Terug

Copyright © 2004 / Design : NewEgo[Identify Yourself] / Content : Keukentips.nl